Sunday, August 23, 2015

Intervjuu Mufaly-ga

1. Too välja paar põhjust, miks just Mängukoopasse registreerida.

- Praegu tuleb ainult kaks põhjust meelde.
Sa saad olla osa suurtest üritustest ja mängudest, millest sa jääksid registreerimata ilma. Saaksid avaldada foorumites ja kampades enda arvamusi teemadel.

2. Millised kohad vajaksid siin sinu arvates muutmist?

- Tõsiselt öeldes, kõik kohad tunduvad praegu päris head. Kui midagi, siis võiksid olla mängud paremini leitavad, praegu peab minema läbi nii paljude mängude kui mängu nimi pähe ei tule. ;P

3. Kui palju aega veedad siin mängude mängimisele?

- Oleneb ikka. Eriti ei mängi, aga vahel ikka kui igav tulen ja olen mingi 1h-2h vähemalt.

4. Mismoodi suhtud äsja registreerinud koopakollidesse?

- Suhtun neisse nagu tavalistesse inimestesse. Ega eriti vahet pole, kui oled vana või uus. Aga kui neil midagi vaja, siis aitan ikka, kui võimalik.

5. Kirjeldaksid ehk oma esimest kokkupuudet Vocaloid'ide ja UTAUloid'idega?

- Alguses ma mõtlesin, et nad on imelikud, miks keegi roboteid või lihtsalt selliseid laule kuulaks? Aga kui ma rohkem hakkasin kuulama, hakkasid need laulud tunduma.. üsna meeldivad. Esimene kokkupuude oli muidugi.. imelik, palju küsimusi tekkis. Aga harjusin ära sellega :P

6. Armastad kasse ning teised ei saa seda salata? Mitut kassi oleksid võimeline korraga pidama?

- Ausalt öeldes oleks ainult mingi 3 kassi võimalik. Tekitavad päris palju kahju ja maksavad palju, aga armastan neid ikkagi.

7. Mängukoopas veedetud aastad on sind mõjutanud paremuse poole või nimelt vastupidiselt?

- Ütleksin et mõlemat. Olen kohtunud paljude inimestega, näinud teiste arvamusi teemadel ja elul, ja see on kõik päris  hea. Aga samas on ta mind ka alla tõmmanud, kui kulutatud ajale mõelda. Kuid sellest pole midagi, toredad aastad on olnud.

8. Kuidas aitaksid ise Mängukoopa aktiivsusele kaasa?

- Üksi ma ei saakski väga palju aidata. Ja nüüd hakkavad vanemad inimesed sellest välja ka kasvama, niisiis on päris raske tõmmata uusi inimesi siia kaasa.
Ma ei tea, kas väga palju postitades või kommenteerides kuidagi kasu oleks. Arvan, et ei oleks eriti. Niiet tõsiselt öeldes, ma ei saakski aidata.

9. Mida pead Mängukoopas olles kõige tähtsamaks? Miks?

- Kõige tähtsaim asi siin on ikka inimesed (kollid), kes siin aega veedavad ja mängukoopa aktiivsusega proovivad aidata. Just selliseid inimesi siia rohkem vaja olekski. Nemad proovivad kõigega aidata, millega saavad.

10. Kuidas peaksid koopakollid sinu arvates viimased augustipäevad veetma ning mida huvitavat ise plaanid veel korda saata?

- Kõik võiksid teha ikkagi mida nad kõige rohkem tahavad, võib-olla puhata, treenida, misiganes neile huvi pakub. Mina ise proovin teha sama, olles rohkem aktiivne ja tegeleda oma huvialaga. :)

No comments:

Post a Comment